Az utcákat járva számos helyen találhatunk múlt idéző épületeket, melyek megóvásáról kötelességünk gondoskodni a jövő számára. Nem csak szemet gyönyörködtetőek, de általunk rengeteget tanulhatunk a színes és izgalmas történelmünkről. Mindemellett az omladozó vakolat, elkorhadt nyílászárók nem csak, hogy nem esztétikusak, de akár még életveszélyesek is lehetnek. A műemlék felújítás elsősorban az épület esztétikus megjelenését biztosítja, de az értékeinket és hagyományainkat is átadhatjuk az utókornak, ha megőrizzük a minőségi állagukat. Ezért a karbantartásukra, és a szükséges felújításukra érdemes nagy figyelmet fordítani. Az egyedi nyílászáró készítésnek köszönhetően könnyedén tudunk műemlék épületek részére is nyílászárót gyártani, illetve felújítani, karbantartani. Az egyedi készítésű műemlék ablakok, és műemlék ajtók gyártása, kivitelezése több éves szakmai tapasztalatot igényelnek. Társaságunk rendelkezik minden olyan eszközzel, illetve tudással, amely elengedhetetlen a műemlék épületek nyílászárócseréjéhez, illetve gyártásához.

Mit érdemes tudni a műemlék épületek nyílászáróiról?

Gyakran megesik, hogy a templomok, kastélyok, rezidenciák, vagy egyéb műemlék épületek nyílászárói beáznak, vagy nem szigetelnek már megfelelően Nem csoda hiszen a többszáz éves épületek felett is eljárt már az idő. Egy idő után minden fel kell újítani, hogy továbbra is megtudják őrizni az értéküket. A műemlék épületek esetében a gerébtokos ablakok a legjellemzőbbek. Ezért erre a típusra is nagy figyelmet fordítunk. Nem csak felújítjuk a gerébtokos ablakokat, de akár újat is tudunk gyártani. A korszerű technologiának, illetve a több éves szakértelmünknek köszönhetően ezeket a problémákat könnyedén el tudunk látni. Ezáltal minden felmerülő problémára a lehető legjobb megoldást tudjuk biztosítani. A műemlék épületek nyílászáróinak a felújítása, gyártása során a korabeli építési és díszítési technikák ismeretét alkalmazva végezzük el a kivitelezési munkálatok.

műemlék fa ajtó
műemlék fa ajtó

Miért érdemes minket választani a műemlék épületek nyílászáróinak a készítésére?

A régi épületek általában számos kihívás elé állítják a kivitelezőket. Cégünk a legmodernebb technológiákkal, és kiváló alpinisták bevonásával végzi el a műemlék épületek nyílászáróinak a cseréjét, és gyártását.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a műemlék szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a műemlék szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Oldalunkon azonnali üzenetváltásra is van lehetőség, amelyet rövid időn belül megválaszolunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot Kérje ajánlatunkat

Cím: 1152 Budapest, Rákos út 133

Telefonszám: 20 330 70 80

Email: varallhungarykft@gmail.com

Nyitvatartás: Minden nap 8:00 - 18:00