Többszintes épületekben elengedhetetlen eszköz a lépcső, hiszen másképpen nem juthatunk fel az emeltre kényelmesen. A lépcsőnek nem csak funkcionális szerepe van, de nagy részben meghatározza az otthon arculatát, illetve hangulatát is. Ezért mindenképpen érdemes szakember bevonásával kiválasztani az otthonra és Ön számára legmegfelelőbb lépcsőt. Ha valami igazán időtálló, elegáns, otthonos megoldást szeretne, akkor válassza a fa lépcsőt! Társaságunk egyik főtevékenysége a fa lépcső készítés. Tapasztalt és gyakorlott kollégáink segítenek, minden esetben megtervez az Ön igényeinek legideálisabb fa lépcsőt. Ne bízza a véletlenre – Bízza ránk a fa lépcső készítését! A lépcsők általában nem vásárolhatók meg készen kereskedelmi forgalomban. Ahány lakás, annyi méret, így minden esetben a fa lépcső készítés, egyedi felmérést és tervezést igényel. Napjainkban már számtalan alapanyagú és kivitelezésű lépcsőt közül lehet választani, de még mindig a fa lépcső számít a legjobbmegoldásnak.
fa ajtó
fa ajtó

Miért érdemes minket választani a fa lépcső készítésére?

A fa lépcső tervezését kellő körültekintéssel, kivitelezését precízen visszük véghez. A megrendelő igényeihez igazodva, alternatív megoldási lehetőségek felvetésével, közös ötleteléssel indulunk az egyes asztalos munkáknak. Alapos gondossággal tervezzük és készítjük el a megálmodott fa lépcsőt. A fa lépcső készítésen kívül más különböző asztalos munkákat is ellátunk. Elsődleges célunk, hogy megrendelőink arcán elégedett mosoly legyen. Számunkra fontos, hogy megbízóinkkal hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki, amelynek alapja a jó kommunikáció, és a tökéletes kivitelezés. Ha minket választ, akkor Önnek nem kell aggódnia, hogy fél munkát kap, mert mi a részletekre is nagy hangsúlyt fordítunk! A fa lépcső készítés során csak is minőségi alapanyagokat használunk fel. A későbbiekben igény szerint a karbantartási munkálatokat is ellátjuk.

Területileg főként Budapesten és környékén dolgozunk, de az ország bármely pontján állunk megrendelőink szolgálatára. A helyszíni felmérést követően részletes árajánlatot készítünk, amelyet 24 órán belül át is adunk Önnek. Tekintse meg referenciamunkáinkat és hívjon minket bátran!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fa lépcsőkkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a fa lépcsőkkel kapcsolatban! Oldalunkon azonnali üzenetváltásra is van lehetőség, amelyet rövid időn belül megválaszolunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot Kérje ajánlatunkat

Cím: 1152 Budapest, Rákos út 133

Telefonszám: 20 330 70 80

Email: varallhungarykft@gmail.com

Nyitvatartás: Minden nap 8:00 - 18:00