Igazán masszív, strapabíró ugyanakkor stílusos, sőt elegáns bejárati ajtóra vágyik?

Akkor Önnek a fa bejárti ajtókat javasoljuk! Ne keresgéljen tovább, mert társaságunk garantáltan professzionális kivitelezésű fa ajtókat kínálunk!

Minden család egy olyan otthonra vágyik, amelybe ha belép, megszűnik a külvilág zaja, ha becsukják az ajtót, akkor biztonságban érzik magukat, kizárva a rohanó világot, és tudják, hogy a legjobb döntést hoztuk azzal, hogy olyan fa ajtót választottak, amelyek biztosítják családjuk számára ezt a nyugalmat álmaink otthonában, több generáción át.

fa ajtó
fa ajtó

A fa ajtó egy életre szóló választás

A fa nyílászárók történelme egészen az ókorig nyúlik vissza, nagy hagyománnyal rendelkezik. A fa nyílászárók gyártása során kisebb az energiafelhasználás, újra hasznosítható, természetes, megújuló alapanyag.

Termék választékunk összeállításakor különös tekintettel voltunk a vásárlói igényekre. Másik legfontosabb szempontunk pedig a biztonság volt: a mi fa ajtóink minden esetben a legerősebb tokkal és pántokkal készülnek, minőségi faanyagból. A betörésvédelmet hivatott erősíteni a hatpontos biztonsági zár is, amely bizonyítottan jelentősen csökkenti az ajtó betörésének esélyét.

Miért érdemes fa ajtót választani?

A fa természetesen a legősibb alapanyag, amelyet az építkezésben használunk, a bejárati ajtók esetében pedig vitathatatlanul az. A fát esztétikumában, érzetében, megjelenésében semmilyen más alapanyaghoz nem lehet hasonlítani. Gondoljon arra, hogy a fa bejárati ajtó lesz vendége első benyomása, szenteljen rá hát kiemelt figyelmet! A fa természetessége bizalmat, barátságot, békét sugall, mégis minden négyzetcentiméterben sugározza a magas minőséget és biztonságot is. A fa bejárati ajtók esetében mindig hangsúlyozzuk, hogy ennek nem csak esztétikai, hanem biztonsági kérdései is vannak. A fa ajtókra egyre magasabb kereslet van a piacon, ami miatt cégünk saját gyártással is foglalkozik. Kínálatunk között megtalálható fa bejárati, illetve fa beltéri ajtók is.

Válasszon minőségi és professzionálisan kivitelezett fa ajtót – válasszon minket!

Forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, ha valaki teljesen laikus fa ajtó témában, akkor szívesen segítünk kiigazodni a műszaki adatok, és lehetséges megoldások között. Az építkezések során, szinte minden probléma és hiba forrása, emberi gondatlanságból, és nem odafigyelésből ered, mindez megelőzhető, alapos tanácsadással és tervezéssel. Ebben szeretnénk ügyfeleinknek segíteni, és a lehető legtöbbet tenni azért, hogy a maximumot hozzuk ki egy munkából, összehangolva az igényeket, a lehetőségeket. A tervezéstől együttműködve a tervezővel, kivitelezőkkel, azért, hogy egymás munkáját megkönnyítve, segítsük a tökéletesen kivitelezett otthon megvalósulásának örömét ügyfeleink számára. Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fa ajtóval kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztal és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a fa ajtókkal kapcsolatban!

Vegye fel velünk a kapcsolatot Kérje ajánlatunkat

Cím: 1152 Budapest, Rákos út 133

Telefonszám: 20 330 70 80

Email: varallhungarykft@gmail.com

Nyitvatartás: Minden nap 8:00 - 18:00